Pár hasznos infó

Üdvözlünk a blogon ;)
Jó olvasgatást!

E-mail címünk ahova bármit megírhatsz:
public_transport@index.hu

Utolsó kommentek

Megjegyzés

(c) Adam89 & SĐG 2007-2008.

Az első magánpost... kieg.:morgolódás


2007.11.06. 22:40 Adam89

Íme az első magánpost. A design már kész, a tartalom még hátravan. Remélem lesz mit ideírni. Jó olvasgatást! :-)

Ma okmányirodába kellett mennem, közvezlen suli után. Egyszóval CsHÉV-v4-v56. Anno a VEKE hirdette a zsúfoltságkezelést. Szerintük csökkennie kellene a zsúfoltságnak. A BKV szerint pedig 4%-kal kevesebben utaznak tömegközlekedéssel mint tavaly. Ehhez képest a kétpercező Localo-karavánok a Városház téren ki voltak tömve dugig. És nem csak a tétényi buszok... Négyeshatos, mint mindig, a budai gerinc (18-56), 173gy, stb. Nem tudom, mi az igazság, de a bőrömön tapasztalom, hogy az emberek márpedig tömegközlekednek. Tömegesen.

November 6-án volt szerencsém megtapasztalni, mit okoz egy ledöglött lokáló a 14-esen. Még nagyobb tömeget, nameg csodálkozó embereket. Most épp a KXM-027 adta meg magát, elfolyt a gázolaja. Percekig jött föl a tömény gázolajszag, mintha a kemencei P-2-est kenték volna le hátéóval. Aztán a megálló előtt pár méterrel kifogyott az adagolóból a maradék is, épphogy be tudtunk állni. Ilyenkor szidom az AlfaBuszt, mint a répát... :-D

Szólj hozzá!

Címkék: első veke localo tömegnyomor morgolódás alfasucks

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása