Pár hasznos infó

Üdvözlünk a blogon ;)
Jó olvasgatást!

E-mail címünk ahova bármit megírhatsz:
public_transport@index.hu

Utolsó kommentek

Megjegyzés

(c) Adam89 & SĐG 2007-2008.

Emelkedő árak és kígyózó sorok


2007.11.08. 23:14 Sdg

Gondolom senki sem lepődött meg az elmúlt pár napban, hogy a pénztáraknál nagy a sor. Ez persze biztos azért is van, mert több az ellenőrzés. Többször szó volt arról, hogy milyen jó lenne ha lenne olyan automata ami nem csak jegyet tud kiadni, hanem bérletet is. Tényleg jó lenne de a BKV biztos, fél, hogy mi lenne ha amikor épp lefagy egy automata és véletlenül kiad egy halom bérletet. :)  Már csak azért is  le kéne cserélni  az automatákat  mert Január 1.-től  emelik az árakat, és  biztos sokan örülnének  ha  nem kéne fölváltani a papírpénzt ha jegyet szeretnének vásárolni.

 

Mennyivel emelnek? Erről ma este döntenek, addig is íme néhány előzetes becslés: Jegy: 230Ft > 260Ft ; Bérlet: 7350Ft > 8450Ft

1 komment

Címkék: bkv áremelés bérlet jegy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tulip 2007.11.27. 08:58:21

ez egy akkora ...., de ennél sokkal felháboríróbb, hogy a havi bérlet árának feléért csak egy hetet tudsz utazni, a kéthetes bérlet meg kb a havi bérlet árának a 70%-a. szerintem ez tökre nem tissztességes. Hiába hozták fel nekem a kiadag kajákat, ami szintén 70%, meg a kettőt fizet 3at kap akciókat. ez is annyira tisztességtelen, mint majdnem minden ebben az országban. szerintem.
süti beállítások módosítása